Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
Przeznaczenie: Skoncentrowany preparat do mycia i dezynfekcji powierzchni i urządzeń gastronomicznych: lodówek, lad chłodniczych i ich wyposażenia, krajalnic, frytkownic, maszynek do mielenia mięsa, blatów roboczych i taśm produkcyjnych. Do użytku profesjonalnego.
Sposób użycia: Roztwór roboczy 3% (0,3L/10L wody). Czas działania na powierzchnię – 5 minut na bakterie i 15 minut na grzyby. Temperatura roztworu roboczego 40°C. Po umyciu dokładnie spłukać wodą o jakości wody pitnej. Dla uzyskania skuteczności produktu niezbędne jest utrzymanie temperatury roztworu roboczego min. 40°C.
Substancja czynna: chlorek didecylodimetyloamonu – 9g/100g
Zawiera: chlorek didecylodimetyloamonu, alkohole C9-11 rozgałęzione i liniowe, etoksylowane,
metakrzemian sodu, środki dezynfekcyjne 5-15%, kationowe środki powierzchniowo czynne 5-15%,
niejonowe środki powierzchniowo czynne 5-15%, EDTA < 5%.
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze od 5°C do 35°C. Chronić przed mrozem i bezpośrednim nasłonecznieniem.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.